Mε μάρσιπο mei tai και το μωρό μπροστά σου
Η θέση αυτή είναι κατάλληλη για μωρά που μπορούν άνετα να στηρίζουν το κεφάλι τους (από 3 μηνών περίπου).
Σημείωση: Στις παρακάτω φωτογραφίες είμαι 7 μηνών έγκυος και ο Βασίλης μου είναι 15 κιλά!













(Δες όλους τους εναλλακτικούς τρόπους δεσίματος).


Σημείωση: Αν θέλεις, μπορείς να θηλάσεις το μωρό σου απ' αυτή τη θέση! Πρέπει απλά να χαλαρώσεις λίγο τις ράντες ώστε να κατέβει το μωρό σου στο σωστό ύψος μπροστά στο στήθος σου! Μην ξεχάσεις να τις ξανασφίξεις αφού το μωρό σου τελειώσει, για να είσαι άνετα!

Το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι 3 μηνών και αποκοιμήθηκε θηλάζοντας στο mei tai. Τι γλυκιά εικόνα!
Μπορείς εδώ να δεις ένα βίντεο με θηλασμό νεογέννητου μωρού σε μάρσιπο mei tai!

Εφόσον στηρίζει το κεφάλι του, το μωρό σου μπορεί αν θέλει να έχει τα χέρια του έξω από το μάρσιπο για να νιώθει πιο ελεύθερο!
Το μωρό στο παρακάτω βίντεο είναι 45 ημερών και η μαμά της τη φοράει σε μάρσιπο mei tai. Έχει επιλέξει τη θέση με τα πόδια έξω (που είναι ιδανική θέση για τα ισχία του μωρού και τη σωστή του ανάπτυξη).